Aamulla aikaisin herätys ja lähtö Ruoholahteen käräjille, mukaan taksiin koukkasin Annelin herastuomarin Itä-keskuksesta siinä me sitten matkasimme kohti käräjätaloa. Minun päivä oli lyhyt loppui jo vähän yli yhdentoista joten kotiin pääsin hyvissä ajoin. Mikä oli tullessa kun aurinko paistoi taivaan täydeltä oli todellinen kevät-talven päivä.

Loppupäivä meni sitten tietokonetta hiplaten. Juuri kun olisin halunnut tänne blogiin kirjoittaa, niin moneen tuntiin en päässyt sivulle. Meitä taitaa olla jo aikamoinen liuta samalla asialla.

Vauva-uutisia on tullut sitten pari uutta sukuun. Ihanaa kun "vauvoja" syntyy, taidan saada uuden "salarakkaan". Vaikka en ole kyllästynyt vielä entisiinkään. Odotan innolla uusia leikkikavereita.

Liisa-siskolta sain serkkuni Anja Masselin kotisivun osoitteen sieltä löytyy ihania tauluja jotka hän on itse maalannut käykääpä kurkkimassa. Äiti soitteli myös hän oli tyytyväinen kun Pentti-veli oli käyttänyt kampaajalle ja vaihtanut kukkiin mullat. Kiitos Pentille äidin huolenpidosta - se on arvokas asia.

Tässä kaikki tällä kertaa, heippa huomiseen.