Kuopion reissu meni oikein hyvin ja tätä kirjoittelen jo kotona Vuosaaressa. Käytiin velipojan kanssa siskoa katsomassa, tutustumassa Kuopion uusiin asuma-alueisiin ja toisena päivänä pyörähdettiin torille ja kirpparillakin pyörittiin. Lounaan jälkeen lähettiin ajeleen kohti Multiaa ennen mökkeröä poikettiin syntymäkotiini jossa oli suuri joukko toisen veljen perhettä. Odottivat täpinöissään päästä mönkijällä ajeleen - eniten kyydistä näytti nauttivan "netti" koira. En tiijä toista koiraa joka olisi, niin hulluna autoihin ja kaikkiin moottorilla kulkeviin vehkeisiin.

Mökkeröllä lähdettiin sitten sellaista elämysreittiä, että navigaattorikin ilmoitti, että "noin saarijärvi" välillä ei ollut tietä lainkaan. Päästiin kuitenkin aikamoisen pomppisen jälkeen perille mökkerölle jossa piti syöksyä nopeasti sisälle, koska polttiaiset hyökkäs heti. Tiedättekö ollenkaan minkalaisia polttiaiset ovat? Minäpä kerron, ne ovat sellaisia pieniä mustia pisteitä jotka porukalla hyökkää ja polttavat. Siis niitä on kaikki paikat täysi, tukka kaikki kolot, silmät, siis ihan kaikki. Reissu onnistui hyvin ja vielä kiitos sinne Kuopion siskolle hyvästä huolenpidosta.

Mökkeröllä huomasin, että kaasupullo oli tyhjä ja jääkaapista valui vesi. Onneksi ei kuitenkaan mitenkään pahemmin, mutta ruokatarpeet eivät olleet enää turvassa. Jääkaapin päällä ollessa huoneen ilma on vähän lämpöisempää. Yöllä heräsin, että kaivoin lisää peittoja kuin päälle lämpöisiä vaatteita. Selvisin aamuun asti ja heti aamulla saunaan tuli jo alkoi tulla lämmintä. Juuri kun olin asettunut lauteille, niin tietenkin kännykkä soi ja velipoikahan se siellä - kertoi, että on tulossa mökkerölle puita pilkkomaan.

Tavarat kasaan ja kohti Vuosaarta! Kotona olin parhaimpaan ruuhka-aikaan. Minun reittiin menee aikaa reilusti neljätuntia. Elokuussa ehkä seuraavan kerran alkaa mökittään.

Huomenna on se juttukin tässä lehdessä. On se vaan hyvä olla kotona eikä tarvii enää huiskia kaikenmaailman ötököitä!!!