Eilinen päivä hurahti Maailma kylässä festareilla tapaamassa tuttuja sekä kuuntelemassa ja katselemassa maailman ihmeitä. Oikeasti siellä oli aivan liikaa ihmisiä, mutta kävely sujui sillain aallottain toisten perässä. Tapasin Irman hänen kanssa juotiin päiväkahvit ja parannettiin maailmaa satunnaisesti pöytään tupsahtaneen kahden mieshenkilön kanssa sekä sovittelutoimiston väkeä. TSL:n pöydän jossa oli entinen työkaverini esittelemässä joten kuulumisia vaihdettiin häntä en ollut tavannutkaan tosi pitkään aikaan.

Maailma%20kyl%C3%A4ss%C3%A4%20festivaali

Paljon oli mielenkiintoista, mutta tällaista soitinta en ollut nähnyt ikinä eikä ole harmainta aavistusta siitä, että mikä se on? Soi aivan tavattoman kauniisti! Menkää ihmeessä jos kiinnostaa festari jatkuu vielä tänään.

Illalla sain vielä kutsun katsomaan erästä pientä miestä joka asuu lähellä oli mummollaan yökylässä. Täytyy tunnustaa, että katsoin myös euroviisut vaikka nukutti vallan vietävästi. Oikeastaan kyllä minä ihmettelin, että edes miksi anti ei ollut mielestäni mitenkään hääppöinen. Samanlaista lavashouwta kaikissa, siis viuhtomassa monta ihmistä eri asennoissa ja valo/tulisuihkut lenteli. Suomen kappale oli myös vallan kummallinen - onneksi ei pärjännyt paremmin! Kerran Lordi - niin ei hevillä uudestaan voittoon päästä. Taidan olla liian vanha tuohon hömpötykseen?

Tälle päivälle lounaskutsu - heippa!