Viime vuoden lopulla kiipeilyä Sohalin linnan rauniolla, Fuengirolassa!

 

Eilen lähdin pitkälle pyörätuolikelauslenkille entisen naapurin kanssa. Oli hauskaa, vaikka meikaläisen kelauskunto ei vielä paras mahdollinen. Vielä jännittelin vähän liikaa, kun en uskaltanut antaa vaan mennä, vaan jarruttelin..... käytiin Vuosaaren Uutelan portilla olevassa Kahvila Kampelassa syömässä ihanaa lohikeittoa.  Kotimatkalla vähän ylämäet otti koville, mutta vatsalihakset saivat hyvää jumppaa. Reissu kesti neljä tuntia..... ei olisi kävellen jaksanut, niin pitkään. Ihme ja kumma lihakset ovat jo toipuneet joten joku päivä uudestaan....! Oli ihana tunne lasketella tukkahulmuten alamäkiä! 

Olen opetellut videoiden tekoa, ensimmäisen videon lähetin Sherajulille Bangladeshiin syntymäpäivälahjaksi! Kun pääsin vauhtiin, niitä tuli tehtyä jo useampikin. Ihan kivaa, mutta vie aikaa tosi paljon. Facebook kaverit ovat niitä nähneet.... 

HakiWeX kirpparilla paikat 197 ja 198 alkaa maanantaina alennusmyynti, että saan kaikki tavarat myydyksi lauantaihin 11.6. mennessä. Kaikki tulot menee Maailman mittainen ry:n hyväksi. Blogin sivuilla on pari videota myös ja tietoja tarkemmin kirpputorista. Ensimmäiset rokotukset on matkaa varten saatu. Myöhemmin asiasta enemmän, heippa kaikille!