Pitkästä aikaa oli leikkipäivä tiedossa joten ajelin puolenpäivän jälkeen kohti "salarakkaita". Vastassa oli se isompi pikkusisko, kun salarakas oli kerhossa ja pienempi pikkusisko veteli hyvin ansaittuja päiväunia. Minun oli tarkoitus jäädä tyttöjen kanssa, kun äiti menisi hakemaan "salarakasta" kerhostaan, mutta pienempi pikkusisko heräsi päiväuniltaan ja kärppänä seuraili äidin liikkeitä. Joten ei muuta kuin vaatteet päälle ja pyöräkypärä päähän ja äidin pyöräkyytiin mukaan.

Isompi pikkusisko nukahti vahingossa, kun luettiin pari kirjaa. Joten minulle tuli helppo keikka, kun vahittava nukkui koko ajan. Lasten kerhopäivät tosi raskaita, kun pitää olla sosiaalinen ja opetella kaikkea uutta koko ajan. Salarakaskin oli vähän kärttysällä päällä kun tuli kotiin.  Askarreltiin kuitenkin porukalla minä tein tupsuja äidin kutomiin myssyihin tytöille. Salarakkailta tuli pupuja liukuhihnalta. Isompi pikkusisko tykkää liimata kaikki paikat ja lopulta vielä imeskeli vanupuikosta loputkin. Pienempi pikkusisko on kiipeilyn mestari aivan hirvittää, kun kiipeää omaan syöttötuoliinsa ja keikkuu korkealla ilmassa ja hokee, että "auttaa, auttaa".

Uutta sekin, että kun pikkukakkonen alkoi sohvalla olikin jo kolme silmäparia tuijottamassa telkkarin ihmeitä.  Samaan aikaan aikuiset joivat jälkiruokakahvit ja kerettiin puhua aikuisten juttuja. Aloin tehdä kotiin lähtöä, niin se pienempi pikkusisko katteli kanssa vaatteita päälle ja oli kovaa kyytiä tulossa mukaan. Äiti tuli kertomaan terassille, että hän oli heittäytynyt lattialle makaamaan ja alkanut itkemään. Taitaa kasvaa oikein tahto tyttö selvästi oli jo kuulovamma, kun aikuiset pyysivät istumaan sohvalla. (hän mielellään keikkui reunojen päällä ja kurkotti ikkunanverhojen naruihin) Ei taida mennä pitkä aika, kun jo kolmas yövierailija vierailee Vuosaaressa...???

Oli taas tosi hauska päivä, heippa.