Kello soimassa hyvissä ajoin, että ennätän selviytyä kaikista aamutoimista! Sattui hassu juttu aamulla, nimittäin se olkaside joka oli tarkoitettu oikealle kädelle, niin se katosi minulta. Etsin sitä joka paikasta, mutta jotenkin oli sellainen tunne, että se jossakin sängyn läheisyydessä on pakko olla. Joten eikun päiväpeitto pois, ei löytynyt? Uudestaan kurkkaus sängyn alle - sohin kyynärsauvalla mutta ei tuntunut olevan mitään - uudestaan tutkin kaikki paikat ei mitään. Kauhu hiipi sisimpään, entä jos he haluavat sen sinne Malmille? Taksin tuloon oli vielä vähän aikaa, mutta vielä kerran lähdin etsimään. Vihdoin huomasin, että sinne sängyn alle se oli tipahtanut "eikä puhunut mitään". Huokasin helpotuksesta, että onneksi löytyi.

Lääkärillä käynti meni putkeen - hyvin oli toiminnot jo hallussa! Kolme viikkoa vielä, ettei saa nostaa suorana ylös, mutta käsi koukussa saa jo tehdä kaikkea mitä ikinä keksiikään kunhan ei nostelle mitään raskaita yms. Sain oikein hyvän selostuksen siitä, että mitä tarkoittaa kun olkavarsi on murtunut. Sain lähetteen fysioterapiaan ja muitakin ohjeita kotiin tuotavaksi. Olin sopinut tapaamisesta erään ihanan blogikaverin kanssa hän oli iloinen yllätys. Aivan ihana - juuri sellainen jollaisen kuvan hänen blogistaan olin saanut. Sain vielä hänen kauttaa uuden suihkutuolin ja uudet piikit kyynärsauvoihin kotiin tuotavaksi. Suihkutuoli on hyvän korkuinen ja tukevat kahvat joista saa otettua kiinni, kun käy suihkussa. Tämä olisi jo pitänyt olla silloin alussa....? 

Jätin sen käsisiteen Malmille, kun sitä ei tarvitse enää pitää!!!!

Olin tullut juuri ovesta sisään, kun jo Myllypuron sairaalassa olevasta fysioterapiasta soitettiin, että lähete on tullut. Oli niin nopeaa palvelua, että pyysin soittamaan hetken kuluttua uudestaan, kun piti saada itsensä kunnolla sisälle. Odottelen tässä soittoa ......

Käynti Malmilla tänään oli kaikin puolinen positiivinen juttu - kaikki meni nappiin!

Ps. sain vielä yllätysvieraaksi ystäväni Arjan ja parannettiin maailmaa siinä unohtui, että mitään vaivoja olisikaan!!!