Hieman tokkuraisena heräsin tähän päivään olin vielä aikaisin aamulla chattailemässä maailmalle. Heräsin kuitenkin ja aamun ensimmäinen hyvä teko oli, kun pelastin perhosen joka oli lentänyt asuntooni sisälle. Sain sen ehjänä ulos vapauteen ja siinä hötäkässä en uskaltanut tarkkaan tutkia, että mikä perhoslaji oli kyseessä - ehkä neitoperhe, mutta en ole todellakaan varma siitä!

Kävin kastelemassa ystäväni kukkaset ja siltä matkalta kohti merenrantaa Hevossalmelle. Tutut kaverit olivat laiturilla tälläkin kertaa ja suruksemme huomasimme, että rannalle oli kerääntynyt sinilevää! Onneksi ei vielä ihan sakeana. Me uimahullut siinä uimme. Päivän keskustelukaverina oli uusi tuttavuus jonka nimeä en mainitse, mutta meillä on paljon yhteistä  esim. rikosmaailmasta. Ei toki olla rikoksia tehty, mutta hän on tutkinut ja minä ollut lautamiehenä oikeudessa tuomitsemassa. Siinä sitä hurahtikin pitkä tovi.... todella hyvää keskusteluseuraa ja aihe mitä kiinnostavin. Pois lähtiessä poikkesin vielä entisen naapurin mökillä tervehtimässä. Kotiin ajelessa huomasin kellon olevan jo paljon.

Upea päivä! Uinut, uinut ja uinut.... mikähän minäkin olen ollut edellisessä elämässä? Haluaako joku arvailla? Oikein ihanaa tätä päivää.....