Viime maanantaina lähdin reissuun mökkerölle Multialle. Pääosin vierailin äitini luona sekä yhdessä käytiin lapsuuden kodissani. Kävin myös lapsuudenystäväni mökillä saunomassa ja uimassa. Tapasin myös muita sukulaisia. Tuli tutkittua myös mökkerön korjaustarpeet talven jäljeltä huussin raput olivat lahonneet joten tilasin uudet kestopuusta, niin kesätävät vähän pidempään.

Kuvassa lahot rappuset.

109783.jpg

Sain ostaa halvalla bio-vessan (sateella voi käydä komerossa eikä haise) jota muuten tänä aamuna tyhjensin. Vähän oli hankala operaatio mutta onnistui kuitenkin ainoa hankaluus tulee sitten jos kaivosta loppuu vesi eikä sadevetta ole saatavilla, täytyy varmaan murehtia sitä sitten kun niin tapahtuu.

Juhannusruusut aukenivat juuri juhannukseksi.

109781.jpg 

Mökkeron kahvinkeittopaikka.

109777.jpg

Aamulla lähdin  mökkeröltä kotiin tulemaan, niin naapurin kanatarhan kukko ja kanat olivat verkkoaitauksessa joten päätin pysäyttää auton ja napata kuvan niistä nopeasti ohimennen. Kukko oli aivan erimieltä alkoi aivan päättömästi kiekumaan ja komentamaan kanalaumaansa takaisin orsille jonne ne yksitellen kipusi. Talon emäntä Satu tuli myös paikalle, että "mikä niille kanoille nyt tuli" (taisivat ekaks luulla, että jos vaikka kettu hätyyttää) minä vähän nolona, että meinasin ottaa vain kuvan mutta suuttuivat minulle. Kuvasta ei tullut kovin hääppönen, mutta rotkotusta on kännykän vahingossa otetulla videolla joten pääsee hyvään tunnelmaan..

109786.jpg

Kotona ollaan ja on jo käyty Korsossa syömässä ja leikkimässä. Kyllä niiden "salarakkaiden" kanssa sielu lepää on ne niin ihania. Ihan pelotti, kun Hattivatti ja Mörkö pelotteli syövänsä meidät muut.

Joten mukavaa oli ja nyt sitten odottelemaan "Ruun" syntymää . . . ! Heippa.