Aamulla taas aikaisin ylös lähtö taksilla käräjäoikeuteen (tänään sitten seisottiin liikenneruuhkassa Kulosaaren sillan korjauksen vuoksi) ennätin ajoissa taksin loppusumma oli kyllä normaalia korkeampi. Listalla oli yksi juttu joka saatiin päätökseen vähän yli puolenpäivän sitten kotiin metrolla ilma oli mitä ihanin kävellä ulkona.

Kotona odotti posti lattialla äiti oli hyvissä ajoin laittanut minulle synttärikortin tuntui vähän höperöltä kun kortissa oli luku 60, että niin vanha vaikka itse tunnen itseni vielä tosi tosi "nuoreksi". Täytyi oikein miettiä, että mihin se aika on oikein mennyt?

Hoitelin yhtä sovittelujuttua ja lähdin viemään kirjeitä postiin lähetin äidille muutaman valokuvan hänen juhlistaan. Ostin postimerkkejä oli ilmestynyt uusia joissa oli kotimainen lakan kuva niitä täytyi heti ostaa sillä "lakka" on yksi mieli marjoistani. Huomasin, että pikkuveli Antti oli yrittänyt tavoitella joten soitin hänelle. Hän kertoi, että toisi ne auton talvirenkaat lokakuussa no päivä sattui olemaan juuri sillä viikolla jolloin minä olen matkoilla Kreikassa. Hän oli vailla myös yöpaikkaa - kyllä täällä yötä voi olla mutta täytyy miettiä miten pääsee sisälle? Ongelmat ovat sitä varten, että ne täytyy ratkaista jotenkin.

Soittelin Liisa siskolle hän kertoi, että "salarakkaat" olivat jo lähteneet seuraavaan paikkaan. Hän kertoi mitä kaikkea hauskaa pikkuihmiset olivat touhunneet. Hän tulee myös sillä viikolla Vantaalle kun minä olen muualla -  täytyisikö tätä jotenkin tulkita.

Eilen illalla soittelin yhden ystäväni Liisan kanssa en ollut kuullut hänestä pitkään aikaan. Juteltiin oikein pitkä puhelu parannettiin maailmaa monelta kantilta. Toivon, että häneltä sujuu se "meren" maalaus ja terveys kohenee. Lämpöiset ajatukset täältä.....

Tässä kaikki tänään, heippa.