Aamulla nousin tosi varhain, koska piti viedä Yaris huoltoon. Tekivät siihen ruostetarkastuksen joka oli aikaa vievä toimenpide, niin en saanut odottaessa pelkkä huolto olisi onnistunut. Taksilla kotiin ja iltapäivällä tuli vihdoin tekstari, että auton saa hakea. Yaris on ikäisekseen hyvä auto ja vikoja ei löytynyt ainoastaan iso lasku. On sairaan kallista pitää autoa.... jos ei olisi liikuntaesteitä, niin tuskin omistaisinkaan? Vaihtoehtona on olla kotinsa vanki ei pääse kauppaan tai muuallekaan itse, vaan tarttis paljon enemmän apua ja sehän ei mulle sovi, kun olen sellainen minä itte tyyppi!

Autonhakureissulta ajelin suoraan merenrantaan Hevossalmelle oli pakko päästä uimaan, vaikka veden lämpötila ei ollut vielä 17 astetta vaan reilusti alle. No, ensin kastauduin toisella kerralla pieni pyrähdys ja kolmannella vähän pidempi. Nyt sitten kolottaa joka paikasta, että tiijä onko terveydeksi? Ihanaa oli kumminkin. Bongasin rannalla myös lokinpesän jossa kirkui kolme kiljukaulaa ruokaa vanhemmiltaan ja sain vangittua kameren linssiin....

Kyl%C3%A4ily%C3%A4%20023.jpg

Aluksi emo ruokki pieniä karvapalleroita!

Kyl%C3%A4ily%C3%A4%20026.jpg

Emo hermostui ja alkoi tulla kohti taisin olla jonkin sortin uhka kameroineni.

 

Kyl%C3%A4ily%C3%A4%20028.jpg

Lopuksi tuli myös ukko ja näytti minulle selvin liikkein, että olisi parasta häipyä! Jota neuvoa sitten noudatin ja poistuin takavasemmalle.

Mitähän sitä huomenna tapahtuu - ainaskin fysioterapiaa ja ulkoilmaa!