Naapurin muuton takia minun parvekkeelle tuli sellainen auringonottotuoli hoitoon siihen asti, kun hän ehkä joskus muuttaa sellaiseen asuntoon missä on jälleen parveke. Nyt vain odottamaan, että aurinko alkaa paistamaan. Parvekkeelle ei tosin kesällä paista kovin paljon aurinko, mutta sen kun paistaa niin voin mennä sinne vaikka päiväunille.

Huomiseksi tulee vielä yksi lipaston vaihto, siis naapurin lipasto tuodaan tänne  ja omani lähtee kiertoon. Se on kova juttu, kun muuttaa pienempään asuntoon jonne ei oikeesti juuri mitään mahdu joutuu luopumaan monista tavaroista. Huomiseksi hommia, kun tyhjentää nykyisen tavoista. Onneksi ei ole kauan, kun sen siivosin joten pääsee vähän helpommalla. Uusi on isompi, siis sinne mahtuu enempi roinaa tai aarteita miten sen nyt sitten ottaa. Onneksi ystäväni Kurre tulee apuun minä en saisi niitä liikahtamaan.

Pikkusiskolta tuli tekstari, että on päässyt johonkin perille ja laukkuja odottelee, mutta ei kertonut että mihin? Eikä kysymykseeni ole vielä vastannut - missäpäin maailmaa mahtaa luurata?

Tässä kaikki tänään, heippa!