Päivä valkeni tosi kauniina joten aamupäivällä lähdin käymään City-marketin parkkipaikan kirpparille josta löysin "salarakkaalle" kengät ja itselleni sinisen silkkipuseron oli vielä aikaa kyläreissuun joten päätin poiketa myös Puotinharjun kattokirppiksellä siellä oli enemmän myyjiä. Tapasin tuttavia kummallakin kirpparilla ja löysin myös toiset kengät salarakkaalle ja itselleni  keltaisen silkkibleiserin, koko oli sopiva kun sen yhdistää mustiin housuihin ja puseroon, niin kyllä sillä käräjillä istuu eikä maksanut paljon.

Pari tuntia olin kierrelletty kirppareita ja lähdin sitten Elviiran 16-vuotis syntymäpäiville Vantaan Pakkalaan. Muistan kun hän syntyi olimme "sielunhoitajan" kanssa kuntoutuksessa ja lupasimme olla lapsen vahtina vastasyntyneelle, että isä ja äiti pääsee vähän tuulettumaan. Meillä oli kädet täynnä töitä kun vauva sitten järjesti meille ohjelmaa kakkimalla heti kun saimme puhtaan vaipan vaihdetuksi. Nyt hän on nuori nainen aikuisuuden kynnyksellä, niin se aikaa menee.

Onnea oikein sylin täydeltä merkkipäivän johdosta!

Juhlissa oli Liisa kummi lapsineen, Jenny ja minä. Olemme tavanneet monta kertaa vuosien aikana synttäreillä joskus muulloinkin. Puheenaiheena oli tietysti Helsingin vammaisten kuljetuspalvelu se koskettaa erityisesti vaikeavammaisia joilla ei ole muuta vaihtoehtoa liikkumiseen. Jäin miettimään, että miksi tämä sivistynyt yhteiskunta ei halua hoitaa heikompiaan, niin että he voisivat ilman taistelua elää elämäänsä. Se elämä on kyllä äärimmäisen vaikeaa ilman, että yhteiskunta syyllistää sellaisesta jolle itse ei mahda mitään.

Melkein unohdin Pepi-kissan hänestä oli tullut mahdottoman vilkas koko ajan oli kiipeämässä pöydälle tai johonkin muualle mihin ei olisi saanut mennä, viihtyi sylissä pitkät tovit ja kehräsi.

Huomen aamulla lähden roudaamaan "salarakkaiden" pilttipurkkeja Marimekon tehtaalle Eilan kanssa. Purkit menee kierrätykseen niihin laitetaan painovärejä joita jää yli, kun painetaan kankaita  niitä voi ostaa ja värjätä itse kotona.

Menen nukkumaan jotta herää aamulla aikaiseen. Heippa.