Koko suomi on täpinöissään ruotsin kuninkaallisista häistä, kun prinsessa Victoria saa Danielinsa.  Olen minäkin varustautunut murukahvilla ja aleksanteri leivoksella, kun prinsessa leivokset olivat loppuneet kaupasta.

Olen muuten saanut ruotsin kuningattaren Silvian kädesta palkinnon, kun olimme ruotsissa jousiammunta kilpailuissa. Vahinko kun kuva on siitä tapahtuneesta ei ole digimuodossa eikä ole toimivaa scanneria..... se oli hieno hetki.  Kuningaspari on erikoisesti suojellut vammaisurheilijoita josta syystä arvostan heitä kovasti.

Päivällä päätin myös, että nyt mereen uimaan vaikka, vesi olisi kuinka kylmää tahansa. Jos jään odottamaan, että milloin suomeen tulee helteet, niin siinä voi mennä koko kesä odotellessa. Niinpä lähdin ajelemaan kohti Hevossalmea. Rantaan kovassa tuulessa vaihdoin uikkarin päälle ja suoraan pysähtymättä mereen. Vesi oli kyllä viileää ellei jopa suorastaan kylmää  +15 asteista.  Uimalenkki ei ollut pitkä, mutta tulihan tehdyksi ja varmuuden vuoksi menin vielä uudestaan. Ystäväni luona hänen mökissään join kupillisen kuumaa murukahvia, niin tulipa hyvä olo. Veri virtaa..... jes, olenpa ylpeä itsestäni.

Olen onnellinen siitä, että ystäväni maapallon toisella laidalla on alkanut toipumaan.... se on aivan upeaa!

Nyt häitä seuraamaan..... tässä päivässä on paljon ilon aiheita!

Ps. Anita tässä sitä kuvaa nyt sitten tulee....