Takanapäin on sitten ensimmäinen "haaverin" jälkeinen shoppailu sekä kampaajalla käynti reissu. Hiukset ovat saaneet uuden värin ja pituutta leikattiin pois oikein reilusti. Kampaaja huomasi, että yhdestä kohtaa olisi hiuksia lähtenyt? Toivon mukaan kasvavat takaisin nimittäin luulen, että ovat hinkkaantuneet siitä kun yritän päästä sängystä ylös?

Olin tosin ajankäytön suhteen amatöörivammainen, kun varasin liian vähän aikaa perillä. Kaikki asiat saatiin kyllä hoidetuksi, mutta ruokailu Fregatissa meni vähän niin, kun "juosten ...." ei ehditty ystävän kanssa juurikaan puhua mitään. No, seuraavaan lähtöön täytyy varata pidemmälti aikaa. Taksit tuli kyllä ajoissa ja paluu kyyti oli tulossa jo ennenkuin ehdin kunnolla syömään. Hän suostui odottamaan - ymmärsi, että ei tilattua ruokaa voi jättää syömättä.

Muutama uimakaveri tuli vastaan he luulivat, että olen siellä etelässä. Päivitin, että tein mahalaskun maahan jo kotimaassa joten loma on sitten ajoittunut Helsingin Vuosaareen. Ostin Citymarketista ulkoilupuvun, kun vanha on käynyt jo vähän kuluneeksi. Ei ole lämmin enää onneksi tänään tuli ne veronpalautukset. Salarakkaille on lahjat hankittu joten kaikki tärkeimmät on hoidettu maanantaina olen menossa Itikseen toisen ystävän kanssa, ehkä sieltä vielä jotakin löytyy. Ei tarvii sitten loppumetreillä shoppailla, kun väkeä pyörii vielä enemmän kuin tänään.

Hyvin kaikki sujui mitä nyt meinasin koko ajan jäädä hissin ovien väliin - liikkeiden maksupaikat ovat vähän hassusti pyörätuolista katsoen, siis hyvä kun nenä ylettyy tiskin reunalle! Onneksi oli ystävä mukana, muuten olisi ollut hankalaa maksaa, kun käsillä ei pankkikorttia ei voinut kovin korkealle nostaa. Sain tavarat suoraan reppuun joka helpotti asiointia huomattavasti.

Ystävälle jos satut lukemaan tätä, niin miljoonat kiitokset avusta!