Nukutti pitkään, heräsin kauniiseen talvipäivään. Lämpömittari näytti mukavia lukemia joten päätin lähteä lenkille. Sydänystävä soitteli juuri kun olin aikeissa mennä pesulle - joten päivitin hänelle eiliset synttärijuhlat. Vaatteet päälle ja ulos - ah ja voi - kun on ihana talvipäivä. Lähdin kävelemään kohti merenrantaa jota Vuosaaressa piisaa enkä ollut yksin ranta kuhisi kävelijöistä, hiihtäjistä yms. meren jäällä oli paljon porukkaa. Muutama oli jäänyt istuksimaan naama kohti aurinkoa, pidin ilmaa vielä vähän viileänä etten jäänyt istumaan vaan kävelin noin tunnin lenkin kertaakaan huilaamatta ja tulin kotiin parahiksi, kun Torinon 50-kilometrin hiihto alkoi olla loppuvaiheessa. 

Ihanaa kun ollaan menossa kohti kevättä ja kesää!!!!

Löysin ihanan pönttökameran linkin käykääpä kurkkimassa mitä sinne pönttöön kuuluu, äsken katsoin ja säälittää kun lintu on siellä pörhöllään ja kova pakkanen. Ei ole pikkulinnuillakaan kovin helppoa ja vielä tuo lintuinfulenssa riesana.

Minulla on toinen blogi myös jonka osoite on: Kaivonkatsoja vaihdoin sinne uuden ilmeen ja ilmaislaskurin hain netistä. Nyt tietysti joku kysyy, että "miksi kaksi blogia" ?. Siihen en osaa vastata muuta, kuin ehkä otan uudessa kovemmin kantaa asioihin. Etsin sinne vaikuttamislinkkejä eri aloilta.

Tässä kaikki tänään, heippa.