Aamupäivällä tuli Vanhusten Keskusliiton kautta tilaamani kotiavustaja! Oli palvelulla eroa kaupungin palveluihin verrattuna. Pääsin saunaan, selkä ja jalatkin tuli pestyä lisäksi hän vielä imuroi ja pyyhki kostealla lattiat. Sänkyyn vaihdettiin puhtaat lakanat aivan upeaa tulin tosi hyvälle mielelle tästä avusta.

Päivällä kun olin syönyt, niin ajattelin mennä pienille torkuille sängyn päälle ja tietysti ovikello soi ja minähän en ehtinyt kammeta itseäni sieltä sängystä tarpeeksi nopeasti ylös. Kun vihdoin olin ovella, niin kuulin hissin ja ulko-oven paukahtavan. Onneksi ikkunasta näin, että huoltomies se siellä menee kiireesti soitin perään. Viemäriputket kun vielä tarvitsi sellaisen puhdistusaineen, että kaikki loputkin tukokset aukeni. Asia hoitui kuitenkin ja nyt viemärit vetää.

Sain vieraakseni lähellä asuvan ystävän pojan joka pisti käden käänteessä langattoman verkon salaukset päälle on se helppoa kun sen osaa. Illalla sukulaismiehen kanssa pähkäiltiin eikä saatu valmista. Nyt voin pikkuläppärillä kirjoitella keittiön pöydällä jossa on tällä hetkellä helpompi tehdä hommia. Pikkuläppärin näppis on sopivan pieni ettei  tarvitse käsiaan kovasti heilutta -  siis ei tee kovin kipeää tällä hetkellä.

Lopuksi tuli Aino ystävä tuomaan valmistamaansa karjalanpaistia - kyllä minua nyt hemmotellaan. Hän on myös yksinäinen sinkku nainen ja tietää, että ystävänapua silloin tarvitsee. Mietinkin, että miten ihmeellä saan hänelle korvatuksi kaiken avun? Ystävät ovat kullanarvoisia, siis olen tosi onnellinen heistä kaikista.

Huomenna tekisi mieli lähteä vähän kodin seinien ulkopuolelle? Heippa.