Lähdin vaihteeksi uimaan Malmin uimahalliin, kun siellä on se ihana höyrysauna ja isompi allas uida. Oikeastaan melkein kaikki paremmin kuin Vuosaaren hallissa,  paitsi lämpöisen altaan kaikki monenlaiset hierontalaitteet ovat kyllä kotihallissa paremmat. 

Soittelin eräälle vanhalle "sovittelukaverille" puhuimme tosi pitkän Skype puhelun ja paransimme yhdessä maailmaa. Keskusteltiin vapaaehtoistyöstä, mitä se oikeasti on ja minkalaiset ihmiset sitä tekevät. Yhteiskunnassa olisi paljon enemmän kaikenlaista kurjuutta jos meidän kaltaisia ihmisiä ei olisi, siis ottavat ventovieraiden auttamisen huolekseen.

Pohdin omalta kohdaltani miksi aina olen tekemässä jotakin - tietty kysymyksessä on oman ajankäytön mielekkyys, siis mieluimmin jotain tosi haastavaa, kun pelkkää "bingon" peluuta. Sitäkään väheksymättä, koska se voi olla jollekin toiselle parempi, kun ei mitään harrastusta.   Tulee hyvä mieli siitä, että on "saanut auttaa".  Mietimme myös, että jos  työpanosta ei arvosteta, niin silloin on aika jatkaa matkaa. Pääasia on omasta mielestäni, ettei jää polkemaan paikalleen.

Se täytyy sanoa, että olen tavannut vapaaehtoistyön merkeissa aivan tavattoman paljon ihania ihmisiä.