Lähdin keskustaan, vaikka täällä Vuosaaren päässä kadut oli tosi liukkaat, mutta kun olin päättänyt mennä metrolla, niin menin. Hampaat tuli kuntoon ja rahapussi keveni lähdin kohti Kampin metroasemaa  poikkesin Valion baariin jäätelölle se todella maistui hyvälle. Hetken siinä istuskelin ja katselin ihmisiä tuli mieleen, että jos menis vielä Sokokselle ostoksille. Kävelin minä tavaratalon osastoja pitkin ja poikin, mutta minusta se on niin sekava ja vieraan tuntuinen talo päätin jättää tavarat sillensä ja lähteä ulos. Taisin olla jo kävellyt enempi kuin "lääkäri" määrää joten ostosten teko ei todellakaan maittanut joten lähdin kotiin.

Muutenkin ärsyttää jouluhössötys ja tavaranpaljous kun tietää, että suomessa monella ei ole varaa edes tavalliseen ruokaan saati sitten ei ole asuntoa kaikilla.  Joulu tulee ja kaupat tyrkyttää tavaroitaan mitä ihmiset eivät välttämättä tarvitse luodaan sellaista mielikuvaa, että pitää ostaa sitä ja tätä. Miltähän se tuntuu sellaisesta ihmisestä jolla ei todella ole kattoa päänpäällä?

Muistan kun vuosia sitten tulin Bulgariasta kotiin kun siellä ei ollut mitään tavaraa kaupoissa johonkin kauppaan kun tuli jotain, niin oli aivan älyttömät jonot, kun tuli suomeen lentokentälle ja näki sen kaiken turhan tavaran, niin kyllä oli kummallinen olo! Milloin ihmiset oppivat, että ei tarvii kaikkea turhaa. Kyllä sitä tietysti itsekkin ostelee joskus jotain kummallista ja kotona miettii, että mitä minä tälläkin oikein teen?

Huomenna menen käräjille - toivottavasti on mielenkiintoinen päivä?