Aamulla aikainen herätys koska ystävä oli lähdössä erään järjestön kahdenpäivän kokoukseen Hauholle. No, ei se mitään nyt on pyykit pyörimässä ja ennätän keskittyä tähän blogiin myös.

Digiboxi on siis paikallaan, mutta video oli sitten  tosi vanha,  että eihän siinä ollut sitä scart-liitäntä mahdollisuutta. Tarkoittaa sitä, että olen tilannut Gigantista uuden tallentavan DVD:n. Sitä kun antaa pikkusormen, niin koko käsi menee........ Onneksi on vaalitoimikunnan hommista tulossa pientä palkkiota, niin saa kaikki uutuudet maksetuksi. No nyt sitten täytyy alkaa hommailla niitä dvd-elokuvia - rahan menoa sekin tietää.

Vaalikuume näyttää nousevan netissä kulkee kaikenlaista viestiä milloin kummastakin ehdokkaasta. Minulle tuli myös yksi sellainen roskaposti jossa oli yhdistetty Tarjan tukka ja Saulin alaosa naamasta. Minusta se oli mauton vitsi joten minun koneelta se ei lähtenyt eteenpäin. Kaikki on yhtä vitsiä ja pilkankohdetta näyttää siltä, että ihmiset eivät oikein ymmärrä sitä, äänioikeus on demokratiaa jolla kaikki voi vaikuttaa päätöksentekoon. Surullista. Eilisessä "Punaisessa langassa" kuuntelin Niinistön arvoja, että ensin täytyy ottaa itselleen jotta voi antaa. Olipa ahneus puettu monimutkaiseksi, varmaan moni menee lankaan.