Taivas musteni yht´äkkiä suuria rakeita satoi, että maa oli aivan valkoinen. Parvekelasit oli auki jonka kiireesti menin sulkemaan, mutta rakeita oli satanut juuri siitä suunnasta. Onneksi eivät kuitenkaan jääneet vaan sulivat nopeasti pois. Huh huh  luulin, että huonoista keleistä olisi jo päästy.

Sukulaismies majailee täällä välillä, kun tarttee yösijaa. Onneksi oli tullut autolla, ettei tarvinnut lainata.  Pääsen omille asioilleni, kun vauvan odotuksesta on huomenna vapaapäivä, kun mummi tuli apuun. Tilasin itselleni hierojan huomiseksi, kun tuo issias ei vain tahdo hellittää. Löysin sellaisen joka antaa samalla myös akupunktiota jos vaikka kipu hellittäisi. Uudet särkylääkkeet eivät sovi minulle, kun  aamulla tekivät huonon olon. Kaikki mitä olin aamiaiseksi syönyt tuli vauhdilla takaisin enkä usko, että kyseessä olisi mikään muu tauti. Tarvii yrittää muulla keinoin päästä kivusta!

Kypros%202009%20109.JPG

Ayia Napan rannalla oleva kirkko jonka sisällä en käynyt ymmärsin, että avoimet olisi ollut. Palmuja kasvoi monessa paikassa, mutta tuskin luonnonvaraisesti.

Tämänpäiväset jutut tässä, heippa!