Aamu valkeni lumipyryisenä olin kuitenkin luvannut lähteä ajelemaan Jatalle ja Kurrelle syömään lounasta ja katsomaan miten talonrakennus on edistynyt, joten puolenpäivän jälkeen lähdin matkaan. Huoltoaseman kautta toki sillä tankki oli melkein tyhjä samalla tuli vähän tuntumaan liukkaankelin ajoon. Säätieteilijät lupasivat selkenevää joten luotin, että ilma paranee.

Hyvin pääsin perille oli kiva nähdä talo jouluvaloissa ja Kurre oli saanut muurattua takan takana olevan seinän "liuskekivellä" oli tosi mahtavan näköinen. Ruoka oli hyvää ja riittävästi kuten aina tässä kyläpaikassa. Vierailulla oli myös Unski, Raili, Kimi Kurren poika tuli juuri ennen kuin minä lähdin ajelemaan "oikea pömppömaha" pullollaan.

Äiti soitteli vielä iltasoiton kun hän oli käymässä nukkumaan kertoi, että Pentti oli tuonut kinkkua maistiaiseksi oli kuulemma parempaa kuin mitä oli saanut kotipalvelusta. Vieläkin ihmeteltiin, että mihin ne "kalsarit" ovat oikein joutuneet? Toivottavasti tulevat jostain kolosta vastaan ettei tarvitse monta päivää niitä etsiä.

Katsoin TV1:ltä Varpunen - näytelmän oli tosi koskettava hyvät roolisuoritukset. Nyt sitten nukkumaan ja huomenna on sitten jo arkipäivä joten "pyhät tuli lusittua", heippa.