Eilinen leikkipäivä meni nopeasti. Hain salarakkaan kerhosta, vietettiin pienemmän pikkusiskon kanssa myöhästyneitä nimppareita. Luettiin kirjoja ja askarreltiin. Syötiin herkullinen päivällinen jonka jälkeen lähdin ajelemaan kohti kotia.

Katselin eu-vaali ohjelmaa illalla TV1:ltä jota oli mainostettu ennakkoon kovasti ja se oli mielestäni aika huono. Tuskin sen mukaan kukaan tietää, että ketä äänestää tai mitä siellä parlamentissä oikein päätetään. Kysymykset olivat yhtä tyhjän kanssa. Nyt keskusteltiin Isä Mitron kaavusta tai muista julkkisehdokkaista. En todellakaan ymmärrä mitä osaamista on esimerkiksi kilpauimareilla on parlamentissa? Isä Mitron olen tavannut ja hän on aivan viehättävä ihminen, mutta politiikkaan..?

EU-parlamenttiin mielestäni pitäisi valita vahvoja ihmisiä joilla on poliittista kokemusta jo suomen politiikasta. Parlamentti ei ole mikään harjoittelupaikka!!! Toivon jatkossa parempia ohjelmia telkkarista ja mediasta muutenkin, että ihmiset saavat oikeata tietoa. Lisää tietoa hyvistä ehdokkaista täältä!

Vielä on Kyproksen matkan kuvia näyttämättä, tässä satamasta kun kalastusalukset ovat tulleet saalineen laituriin.

Kypros%202009%20103.JPG