Eilinen tämä päivä on mennyt tiiviisti kuuntelemassa seminaaria jonka järjestämisestä vastasi Rikosuhripäivystys aihe oli kova, mutta todella korkeatasoinen. Yleensä seminaareissa osanottajat harvenee viimeistään toisena päivänä, mutta tänään oli lähes kaikki paikalla ainoastaan osa pitkämatkalaisista lähti koska junien aikataulu saneli läsnäolon. Seminaariyleisössä oli paljon vapaaehtoisia rikosuhripäivystyksen henkilöitä, poliiseja, tutkijoita, käräjäoikeuden ihmisiä, sovittelijoita saimme sellaista tietoa, että sitä ei juuri muualta saa.

Perjantain AVUSTAJAKAPINA sai hyvin julkisuutta useammalla uutiskanavalla, mutta surulliseksi tulee nykyhallituksen kommenteista. Nyt olisi todella ollut hyvä tehdä politiikkaa ne Heinäluoman kuuluisat paripiirua ihmisen suuntaan, mutta miten on käynyt oma puolueeni, siis SDP ei ole pitänyt vammaisille luvattuja puheitaan. Eräskin SDP:n kansanedustaja istuu Synapsian-hallituksen puheenjohtajana eikä äänestänyt henkilökohtaisenavustajan subjektiivisen oikeuden puolesta. Joku voi kysyä, että mikä Synapsia se on vaikeavammaisten kuntoutuslaitos, siis entinen Käpylä jonka Invalidiliitto omistaa.

Eduskuntavaalit lähestyy nyt kannattaa olla tarkkana kenelle äänensä antaa! Kuka ihan aikuisten oikeesti ajaa vaikeavammaisten asioita! Jos pelastetaan henkiin, niin täytyy myös antaa elämä!

Tulipa tälle päivälle oikein kovaa asiaa joten tässä pieni "salarakkaan" sanonta. Salarakas oli siskojen ja äidin kanssa käymässä kirjastossa ja hän otti hyllystä vietnaminkielisen kirjan, että tämä lainataan johon äiti sanoi, että "minä en osaa sitä lukea, kun se on vietnaminkieltä" siihen salarakas oli sanonut, että "kyllä me voidaan se ottaa, kyllä isi osaa lukea kaikkia kirjoja". Tarina ei kerro, että tuliko kirja mukaan....?

Huomiseen, heippa!