Viime yönä piti keskellä yötä hakea lisää peittoja, kun paleli! Onneksi en kuitenkaan ollut mitenkään vilustunut, vaan asunnossa aika viileetä kun on pakkasta ulkona. Olin toki eskarilaisen joulujuhlassa - jonka jälkeen istahdin autoon joka oli, kuin jääkaappipakastin yhdistelmä. Kun kehä III olin tulossa kohti Vuosaarta, niin auto oli jo lämmin, mutta sitten olinkin jo perillä. Vilu jäi jotenkin päälle... juhlista sen verran, että minut oli pongattu sieltä, siis blogimaailman ihmisiä hän oli sellaisen pienen "pistepojan äiti". Juhlien ajan sylissäni istui kolme vuotias kommentaattori jonka kanssa ihmeteltiin, että mitä täällä oikein tapahtuu???

Tänään aamulla kävin keskustelua itseni kanssa, että lähdenkö uimaan tai sitten en. Lähteminen voitti ja hyvä, niin sillä sinne se viluttaminen sitten jäi. Tällä kertaa sain löylytellä aivan yksin, siis heitellä löylyä aivan oman mieleni mukaan, upeaa. Tapasin uimareissulla yhden järjestötuttavan - jäin hänen pyynnöstään juomaan joulukahvit uimahallin kahvilaan. Jäi sellainen hauska fiilis, että hän ei oikeesti kuunnellut yhtään..... hyvät joulut toivotin kuitenkin.

Loppupäivän olenkin sitten pyörinyt netissä! Huomasin, että kun blogilaskuri heilahtaa 155 000, niin yhteensä entisen laskurin kanssa sivulla on kävijöitä pyörinyt sellainen 200 000. Tietenkään ei oikeasti, mutta aika moni kuitenkin.... pitäisköhän jo lopettaa?

Hienoja joulunvalmistamisjuttuja niille jotka niitä valmistelee minä kuulun niihin ihmisiin joita ei kaupallinen joulu yhtään kiinnosta. 

Huomiseen, heippa.