Tänään on monta syytä onneen! Rakkaan ystävän kanssa chatit onnistuvat jälleen, kun Bangladesh on purkanut kieltonsa faceebookiin pääsystä. Siitä, että voi tehdä kaikenlaisia kivoja juttuja ja suunnitelmia tulevaisuuteen. Kerron niistä enemmän myöhemmin jos todeksi muuttuvat. Syksyn reissu alkaa näyttää todelta, siis asunto on varattu Fuengirolasta. Nyt vain odotellaan, että pääsee lähtemään.....?  Elämä on mallillaan tällä hetkellä.

Ihan oikeesti tänään heräsin vasta kymmeneltä aamupäivällä, kun sukulaismies soitteli. Onneksi ei ollut mitään sovittua ohjelmaa joten sai heräillä oikein hitaasti varmaan puolenpäivän aikoihin ehdin vasta suihkuun. Tein minä jotain hyödyllistäkin nimittäin siivosin ja imuroin auton sisältä sekä raahasin kumimatot kylppäsiin pestäväksi.  Se on sellaista hommaa, että helposti tulee siirretyksi aina huomiseksi, mutta nyt tuli tehdyksi.

Tuo ruusun kuva on otettu yhdeltä Kreikan matkalta! Minä kun en pääse ruusujen enkä kissojen ohi etten niistä kuvaa yrittäisi ottaa. Joka matkalta on aina muutama kuva kulkukissoista ja ruusuista.

Onni on kätesi ulottuvilla, kunhan otat siitä kiini!