Eilen oli tullut sähköpostiini viesti, että voitin  www.huuto.net jättämäni huudon. Jälleen kaikki tapahtui hyvin nopeasti sillä minulla on jo kotona 6 sinistä grapponia lasia kävin hakemassa ne Espoosta. Voin vain suositella kaikille jotka haluaa päästä tavarasta eroon ja jotka haluaa löytää ostettavaa sivuilta. Oma kokemus ei vielä ole vallan suuri, mutta tähän asti kaikki kiitettävää.

Paluu matkalla poikkesin entisillä asuinsijoilla Helsingin Kannelmäen Prismassa katsomassa mitä muutoksia siellä on tapahtunut. Olihan siellä melkein kaikki muuttunut jopa  alueelle tulo oli myllerryksen keskellä, mutta osasin kuitenkin. Ostin tavanomaiset ruokatarpeet vaikka kiertelin, niin en juuri löytänyt mitään itselle tarpeellista, ehkä se johtui siitä ettei ollut juuri tarvetta mistään.

Haikeana ajelin Kannelmäessä olinhan asunut siellä yli 20-vuotta, mutta nyt en muuttaisi takaisin. Vuosaaressa olen asunut likipitäen kuusi vuotta enkä vielä ole kyllästynyt vaan olen koko ajan löytänyt uusia asioita miksi täällä on hyvä asua. Onhan täällä meri lähellä ja mahtava luonto.

Tässä kaikki tällä kertaa, heippa.