Juhannusruusu ja koivu halailevat toisiaan!

Eilinen päivä alkoi loistavasti, paitsi kaasu loppui kesken kahvinkeiton! Naapurista tuli apua siihen vaivaan ja kirkolta sain uuden pullon auton perään joten ei ole enää sitä ongelmaa.

Ajelin Sahrajärvelle sukulaisten luokse vierailulle - ihanaa seuraa, ruokaa ja ihan lämmintä vettä Sahrajärvessä jonka rannalla heidän mökkinsä oli! Upeaa kerrassaan. Loppupäivä meni sitten ihan piirileikiksi enkä siitä täällä sitten tämän enempää kirjoitakaan, vieläkin tekisi mieli sanoa, että PERKELE!

Illalla chattailin Banhgadeshiin - niin sain mielenrauhani takaisin. On minulla ihania ystäviä, kun tietävät oikeat sanat oikealla hetkellä, kiitos Sherajul vielä sinulle siitä.

Tämä päivä on sitten varmaan kesän kuumin päivä - mökkerön mittari näytti +31 parhaimmillaan ja se on paljon se. Olin suorastaan läkähtyä kun urhoollisesti otin pihakeinussa aurinkoa. Illalla mentiin akkaporukalla uimaan tietysti sinne Tohtaanjärvelle ja kyllä virkisti.... huomenna samalla porukalla mennään uimaan ja illalla kesäteatteriin Haapamäelle! Kesäteatteri kruunaa kesän...huomiseen, heippa.