Päivä ei voisi ihanammin alkaa, kun puhelin soi, niin sieltä kuului "minä täällä" tuhansien äänien joukosta olisin tunnistanut kuka soittaa. Hän jatkoi "minä tulen sinne käymään" kysyin, että tietääkö äiti tai isä että haluat tulla, niin vastaus tuli, että "ei tiedä".

Eihän sitä vanhemmille voi kaikkea kertoa. Isin kanssa sitten juteltiin, että ovat tulleet reissulta kotiin. Lupasivat tulla illansuussa kun tarvitsen autonrenkaiden kantoapua ja voisin tavata salarakkaat.

Salarakkaat tulivat  kun aukaisin oven, niin kuulin sellaisen riemunkiljahduksen, että ei paremmasta väliä. Renkaat tuli vietyä autoon ja me lähdimme Vuosaaren "rivieralle", Aurinkorannan uimaranta on saanut loistokkaan lempinimen. Salarakas nautti vedestä ja pienempi yritti siepata hiekkaa suuhun aina kun tuli tilaisuus. Menimme vielä rannalla olevaan Cafe Sea Side kahvilaan jäätelölle salarakas tosin ilman housuja, sitten erottiin ja "salarakas" antoi pusun, sanoi sitten, "mä nielasin sen". Minä kävelin helteisessä illassa kotiin ja otin viileän suihkun täydellisen päivän päätteeksi.

Kiitos avusta ja kun seuraavan kerran tavataan ajetaan Toyotalla.

Heippa kaikille