Osaako kukaan kertoa mistä kukaasta mahtaa olla kysymys?

Kuva ei liity mitenkään tuohon otsikkoon....! Torakkaterapiaa olen saanut, niin että vasen olkapää alkaa olla jo tosi valmis nopeisiin liikkeisiin. Olen seuraillut noiden otusten elämään ihan lähietäisyydeltä. Olen tappanut niitä tosi monta, melkein tunnen itseni luonnon viholliseksi. Torakka nimittäin, kun huomaa tulleensa huomatuksi, niin käpertyy kippuraan esim. valkoisen jääkaapin ovenkahvaan, kuvittelee olevansa piilossa. Sinä aikana kun otus on kyyryssä, niin ennätän pikavauhdilla ottaa myrkkysuihkupullon ja tähtään silmien väliin...... lähes aina tulee osuma. Eilen illalla oli lystikkäämpi otus, kun istuin sohvalla josta ei pääsekään niin nopesti myrkkyä hakemaan, niin tämä oikein isokokoinen tuli olohuoneen kaapiston alta ja kun huomasi, että hän ei olekaan yksin suunnisti takaisin parinmillin rakokesta. Vihdoin, kun minulla oli myrkkypullo kädessä, niin otus oli livistänyt piiloon. Ravistelin ja koputtelin kaappia, mutta siellä pysyi. Annoin myrkkyannoksen kuitenkin siitä kahdenmillin rakosesta en tiennyt, että osuiko mihinkään. Aamulla kun heräsin, niin otus oli tullut ihmisten ilmoille ja sätki jaloillaan parvekkeen lasien edessä. Josta minä nappasin sen parempaan talteen antaen vielä lopullisen kuoliniskun....

Matkailu arvastaa ja tämän jutun positiivinen puoli on siinä, että vasen olkkapää on saanut hyvää kuntoutusta, kun kiireellä myrkkyä etsii, niin ei muista että käsi on kipeä lainkaan. Tulee kuroteltua ja kumarreltua, siis jumppaa ihan parhaasta päästä.

Lapsuuden ystäväni Anneli on myös jo täällä - kävin auttelemassa internetti yhteyttä kuntoon, että hän pääsee facebookiin! Käytiin muitakin yksinkertaisia juttuja joilla pääsee nauttimaan koneistaan enemmän....! Chatti kaukaiselle ystävälleni on vähän tökkinyt, kun internet linja hänellä katkeaa kesken jutun... jospa tänään onnistuisi....?

Tänään vähän pilvisempi päivä, mutta lämpöasteita kuitenkin +20 joten ei mitään kylmää vielä....!  Heippa, vaan kaikille!