Aamulla piti herätä tosi aikaisin sillä minulla oli varattu aika Vuosaaren terveysaseman omalle terveyshoitajalle flunssarokotusta varten. Toimenpide oli nopeasti ohi mutta toivottiin, että istuisin kymmenen minuuttia paikallani ennenkuin lähden. Satuin samaan aikaan kun perushoitajat marssivat työnseisaukseensa. Muistui mieleen oma työaika ja taistelu palkoista. Osa henkilökunnasta selitti kovasti, että hän ei kuulu koko SuPeriin eikä siksi ole lakossa. Siihen aikaan niitä sanottiin rikkureiksi jos eivät solidaarisuudesta lähteneet lakkoon, kun palkankorotukset kyllä kelpasi jos niitä onnistuttiin saamaan. Toivon kyllä, että terveydenhoito- ja sosiaalipuolen henkilöiden palkat ja samalla työnarvostus nousisi alalla tarvitaan kuitenkin aina työväkeä.

Olen muuten onnekas ihminen sillä en ole koskaan ollut työttämänä. Toimeentulo on turvattu työkyvyttömyyseläkkeen muodossa joten saa olla onnellinen, ettei vajaakuntoisena tarvitse taistella työpaikoista.

Äidin kanssa keskustelin lähes tunnin VoipBusterilla hän on paljon paremmassa kunnossa, kun vähän aikaa sitten. Keskustelut ovat paljon mukavampia näyttäis että ne synkät aatokset ovat ohi menneet.

Tässä kaikki tänään arvatkaapa onko mulla leikkipäivä huomenna? Jes! Aivan innolla odotan, salarakas puhelimeen huuteli, että tule sitten heti aamusta!!!