Eilinen päivä oli ihana toiminnan päivä, olin nimittäin leikkimässä salarakkaiden kanssa nyt oli "kuumeräkätaudit" menneet ohi ja virtaa riitti kummallakin oikein kovasti. Puolen päivän aikaan olin perillä heti melkein syömään ja sitten askartelemaan koristeltiin kartonkikuusia ja tehtiin rekitaulu lisäksi sellaisia hienoja pitsitonttujuttuja. Päiväkahvin ja herkkuhetken jälkeen mentiin päiväunille mukana oli "Mummoankan jouluaatto" - kirja. Pääsin kirjan loppuun, niin kohta sen jälkeen sitten nukkumatti tuli ja uni voitti. Tunnin verran päikkärit kestivät ja homma jatkui jälleen legoilla sai tehtyä ihmejuttuja "lehmät, lampaat ja hevoset" hiihtivät taisivat ne välillä lentääkin. Näin siellä pienen enkelin valkoisessa hameessa ja siivet selässään, mutta sitten tuli kiire vessaan joten puku sai lentää vauhdilla päältä, että ehtii ennenkuin on housuissa.

Isikin tuli töistä kotiin joten minä aloin pikkuhiljaa lähteä kotimatkalle Vuosaareen, sillä telkkarista alkoi pikkukakkonen ja "salarakas" istui aivan keskittyneenä katsomassa. Seuraavan kerran nähdään nukketeatteri Sampossa.

Soittelin äidille ja päivitin päivän tapahtumat. Loppuilta meni telkkarin ääressä kun Presidentin - vaalitentti maikkarilta mikä mielestäni oli paljon parempi kuin aikaisemmin ykköseltä tullut. Olivat vapaampia ja kunnon väittelyitä välillä ja loppurunot olivat todella hyviä. Katselin vielä Pahat pojat elokuvan loppua, niin kello oli jo aika paljon joten nukkumaan.

Tänään saan Leena ystäväni päivällä vierailulle joten täytyy mennä laittamaan patongit uuniin.