Eilinen aamupäivä meni kärjäjillä ja iltapäivä meni helsingin vammaisneuvoston kokouksessa. Käräjillä oli sellainen päivä, että ketään vastaajaa ei tullut paikalle joten päivä oli sitten aika lyhyt. Lorvehdin kaupungilla ensiksi Ruoholahden kauppakeskuksessa ja sitten vielä Hakaniemessä kun odotin vammaisneuvoston kokouksen alkua. Kokous oli tällä kertaa Helsingin kaupunginteatterissa kello 14.00. Tutustuimme teatteriin ja itselleni se oli todella vanhan kertausta koska olen ahkera teatterissa kävijä. (ensi maanantaina olen menossa katsomaan Diivat-farssin juuri samaiseen teatteriin), mutta pienellä näyttämöllä oli uuttakin nimittäin Inva-vessa ja hissi. Olivat vähän ahtaassa paikassa, mutta pääasia on että myös siellä oleviin esityksiin pääsee myös liikuntaesteiset.

Pidimme siellä myös vammaisneuvoston varsinaisen kokouksen - lopuksi ohi pöytäkirjan keskustelimme kuljetuspalvelusta kun Helsingissä tulee vuoden vaihteessa uudet toimijat ilmassa tuntui olevan pelkoa, että miten se kertarysäyksellä onnistuu? Itse en osaa pelätä etukäteen se sitten nähdään toivon sydämmestäni, että kaikki menee hyvin. Tuo kilpailutus sosiaalipuolen palveluissa on todella vaikeaa koska on henkilöiden arjen sujumisesta kysymys eikä  "tavaran" kuljetuksesta. No, se jää nähtäväksi.......

Etelänmatkan jälkeen sain yskän joka ei tahdo hellittää, nytkään ei juuri ääntä tule joten taidan lähteä myrskyn keskelle Vuosaaren apteekkia kohden jos löytyisi jotain helpotusta tähän köhään..

Huomiseen.