Aamulla aikaisin ylös ja kohti uimahallia neljäntoista asteen pakkasessa. Yaris käynnistyi  hyvin oli vielä auraamattomia tienpaikkoja, joten täytyi olla kieli keskellä suuta, että kurvit eivät menneet pitkiksi. Sain kilometrin uiduksi ja päälle puolentunnin allasjumppa. Kotiin tultuani vähän siivoilin pölyjä nurkista vuodevaatteet myös pääsi parvekkeelle pakkaseen. Iltapäivällä tuli päivän posti joka toi ostamani Tallentavan dvd-laitteen. Lähdin siitä paikasta sitä hakemaan vähän tuli hankaluuksia, kun se oli pakattu niin isoon laatikkoon ettei mahtunut vetokärryyni. Vähän aikaa pähkäilin, että mitenkä saan vietyä, mutta otin sitten kassin pois kärrystä ja pelkän rungon päällä laatikko oli suhteellisen kevyt vetää. Sydänystävä soitteli kun olin sitä juuri raahaamassa joten olin vähäpuheinen - kotiin tultuani alkoi sitten "vekottimen" asennus. Se on paikallaan, mutta en ole ollenkaan varma vielä mitä osaan sillä tehdä. Yritin nimittäin tallennusta, mutta pieleen meni. Ajastimen sain päälle, mutta kanavaa ei sitten osunut joten sain "lumisadetta". Kreetalta tuodun "DVD-musiikkikortin kuuntelu onnistui. Nyt olisi ollut "sydänystävälle" käyttöä jos asuisi vähän lähempänä on nimittäin alan ammattilainen.

Tuli onneksi välillä oikein hauska skype-puhelu nimittäin sovin milloin "salarakas" tulee yökylään. Parin viikon päästä se tapahtuu jos ei tule mitään yllätystä matkaan. Toivottavasti Pekka Töpöhäntä-DVD -elokuva ehtii tulla ennen sitä. Odotan innolla yökylään tulijaa....

Pakkasmittari on myös tarpeen, kun näki tänä aamuna, että on siellä ulkona pakkasta ja tällä hetkellä vielä enemmän. Aikaisemmin vain arvailin....? Kiitos sydänystävälle kun lahjoitti ja asensi sen.

Huomenna uuden vekottimen opettelu jatkuu, heippa.