Heräsin "kännykän" soittoon luullen, että vielä saisi nukkua mutta kello oli jo niin paljon, että täytyi nousta kiireen vilkkaa että ehtii suihkuun ja syödä aamiaista ennen käräjille menoa. Päivä oli mielenkiintoinen kotona olin puolineljän aikoihin.

Olin saanut viestin kännykkään ystävältäni Hiljalta (hänestä en ollut kuullut mitään pitkään aikaan) soittelin hänelle hän kertoi, että Pohjois-Haagan Kotienpuolesta ry oli vailla puheenjohtajaa. Ihan mukavaa kun pyydetään, mutta olen vakaasti päättänyt että en enää lähde niin vaativiin tehtäviin. Tunnen järjestön se tekee hyvää lähimmäispalvelutyötä, mutta siitä huolimatta vastasin kieltävästi. Toivottavasti löytävät sopivan henkilön vetämään toimintaa.

Huutoni grapponia-astioista oli ylitetty aamuyöstä ja huuto aika päättyi aamupäivällä. En voinut viime hetkellä nostaa tarjousta koska en ollut kotona koneen ääressä, joten minulta meni sivu suun ne astiat. Ehkä niitä tulee uusia tarjolle......

"Sielunhoitaja" soitteli myös juteltiin kaikenlaista sanoi menevänsä huomenna lääkäriin Tampereelle. Menen nyt saunaan ja nukkumaan, että herään ajoissa on nimittäin huomennakin käräjäpäivä. Heippa.