Aamulla valmistauduin lähtemään käräjille, kun yritin laittaa hanskoja käteen eivät mahtuneet kädessä on side kipeytymisen vuoksi. Onneksi sain mennä taksilla joten laitoin käden taskuun ja toiseen hanskan köpöttelin taksiin ja onnellisesti perille. Päivä oli muuten ihan tavallinen jutut olivat mielenkiintoisia istunto kesti iltapäivään joten olin kotona hyvissä ajoin.

On ihanaa kun on hyvä asunto ei tarvitse värjötellä ulkona etsien lämmintä paikkaa, mitenkähän kaikki kodittomat selviävät näistä pakkasista? Katselin vaaliväittelyä maikkarilta minusta näytti, että Tarja pärjäsi hyvin Saulille. Tuli vaikutelma, että Niinistö tietää todella vähän oikeista "työläisistä" hän hokee, että työtä täytyy olla - sitä varmaan työttömät haluaa - mutta se ei ole valitettavasti presidentin käsissä, eikä ole tullut yhtään konkreettista keinoa millä kaikille saataisiin työtä. Joten ääni on mennyt oikealle henkilölle siis Tarjalle!!!!

Äiti soitteli kun väittely tuli telkkarista ei ollut jaksanut katsoa kun tietää jo ketä äänestää kertoi, että pakkasta on tänään ollut kolmekymmentä astetta. Päiväkeskuksesta tuotu ruoka oli kuitenkin pysynyt lämpimänä, että rasiat joissa se tuodaan kestävät pakkasta. Kerroin hänelle, että Liisan olkapää on tänään tähystetty ja pääsee huomenna kotiin. Täältä myös oikein hyvää toipumista siskolle.

Huomiseen, heippa.