Lähdin aamupäivällä hyvissä ajoin kohti Kellokoskea tarkoituksena hakea grapponiamalja jonka huudon voitin www.huuto.net  olin perillä noin kello 11.00 aikoihin ja hetken odotettua oven takana siellä myyjä olikin ja kaupat tehtiin. No sieltä sitten nelostielle ja Vantaalle "salarakkaiden" luokse leikkimään.

Menomatkalla soitteli myös Arjan eduskunta-avustaja Ari olisi ollut tänään palaveri, mutta kerroin että olen luvannut olla toisaalla.

Päivä meni tosi vauhdikkaasti, leikittiin kaikenlaisia leikkejä ja laulettiin "Mikkihiiri merihädässä" johon "salarakas" keksi aivan uusia sanoja. Tehtiin muumipalapeliä, välillä salarakas halusi mennä äidin kanssa tanssien käsienpesulle. Siis päivä oli todellinen toimintapäivä - naurussa oli pitelemistä kun oli niin vilkas mielikuvitus löytyihän minun repusta rusinoitakin. Vähän ennen lähtöä hän alkoi rakentamaan majaa ja äiti toi kankaita hän keksikin pukeutua sitten huiviin ja hameeseen. Pukuleikki tallennettiin kameralla myös pikkusiskon syömäpuuhat oli nimittäin koko naama virneessä ja ruuassa. Lähtiessä sain lentopusut ja vilkutukset, hyvällä mielellä ajelin kohti Vuosaarta.

Äiti soitteli myös kertoi päivän vietostaan toivottelin hänelle hyvät yöt. Tässä kaikki tänään, heippa.