Aamupäivä meni selvitellessä äidin ultratutkimusta josta ei tullut selkoa iltapäivällä sisko sai sitten lääkärin kiinni. Tutkimuksesta ei kuitenkaan mitään selvinnyt, vaan tarvitaan lisää tutkimuksia. 

Sopimuksen mukaan minulla oli leikkipäivä Korsossa joten Yariksen nokka kohti kyseistä paikkaa. Lounaan syömisestä ei meinannut tulla mitään, kun pienemmän pikkusiskon sukassa oli reikä ja hänen mielestään se oli haava. Siis aivan hirmuinen parku asiasta joten piti ottaa sukkahousut pois jalasta. Alkoi ruoka maistua ja hetken kuluttua olikin jo aivan hirmuinen kikatus, kun isompi pikkusisko huomasi, että juustolla on napa. Pienempi pikkusisko pääsi päikkäreille minun kanssa unikirja oli mukana. Kirja kun oli luettu, niin hän halusi panna kirjan mahan päälle ja sitten vasta uni sai tulla.

Sillä välin salarakas oli keksinyt reseptin jonka olisi halunnut tehdä, mutta voi olla että maku ei ole kaikkien mieleen, no resepti on tässä:

  • "Möykky maukku"
  • 2 cm suolaa
  • 2 cm sokeria
  • 5 cm suklaapaloja
  • 4 cm kananmunia

Koko komeus uuniin tai mikroon viideksi minuutiksi nautitaan kakun tai jäätelön kanssa. Jätettiin tämän herkun tekeminen toiseen kertaan ja salarakas suostui tekemään pannukakkua äidin ohjeiden mukaan. Siitä tuli tosi maukasta.

Ulkona oli aivan mielettömän kaunista ja lämmintä joten pakko mennä porukan kanssa ulos. Rännistä tuli vettä joten krookukset saivat enempi, kuin tarpeeksi kasteluvettä. Yritin siinä samalla lukea Hesaria, mutta ei siitä  mitään tullut kun piti koko ajan keskeyttää. No, uutisia tulee joka tuutista, mutta leikkimään ei pääse joka päivä.