Aamulla heräsin ajoissa kännykänpirinään oli tarkoitus lähteä uimaan ja allasjumppaan, mutta se issias ei ole vielä oikein hellittänyt (ei tykännyt kun eilen istuin ensin kylässä ja sitten luennolla) eikä kävelystä meinannut tulla mitään. Jumppa-homma, kun se viime perjantaina meni pieleen ja siirryin hallin omaan ryhmään.  Tänään peruin senkin, koska siinä ryhmässä tahti on vähän liian tehokas tämmöiselle "rakkineelle" joten en sitten mennyt uimaan. Olisi kiire saada käpälä kuntoon, kun viikon päästä olen menossa Tallinaan, niin siellä on vähän tylsää jos ei kärsi mennä mihinkään!

Liikuntavirasto ei ole vielä vastannut valitukseeni eikä tilillä ole vielä rahoja näkynyt oiskohan se sitä byrokratiaa, että asiaa ei hoideta nopeasti. - Nyt tuli kuntoilut mietittäväksi uudestaan uimista toki jatkan heti kun "käpälä" antaa periksi.

Toinen juttu joka meni nurinpäin - tänään piti tulla tätä minun nettiyhteyttä oikein asentajan ihmettelemään, että missä vika on? Kerroin hänelle jo eilen aamulla, että nyt se kyllä illalla toimi,  mutta sovittiin kuitenkin aika. Peruin sen nyt aamulla, koska nettiyhteys nyt ihan oikeesti toimii. Torstai iltana jotain tehdessäni huomasin, että nyt tuli vauhtia ja pääsin joka sivulle mihin olin aikonut. Tarvii varmaan puuta koputtaa, mutta siitä lähtien homma on pelannut joten yksi ongelma vähemmän.

Kolmas sattumus myös sain nimittäin eilen postissa DVD:n jota en ollut tilannut! En mainitse nimeä, mutta olivat muuttaneet kotisivuaan, niin että kun tekee peruutuksen se täytyy vielä uudestaan kuitata muuten tilaus jää voimaan. Tutkimalla sain sen tänään selville, mutta DVD-lähtee kyllä postiin oli joku lasten "avaruuslaivajuttu", kun salarakkaat tällä hetkellä tykkäävät enempi "puolenhehtaarinmetsän" jutuista.

Lähden tästä kävelyttämään "kipeätä käpälää" saa nähdä mitä sitten sattuu? Ehkä vielä tänään palaan, heippa.