Aikainen herätys, siis minulle jos kännykkä vilkkuu kuudelta, niin se on aikaista. Pakko oli kuitenkin nousta ylös verryttelemään kun oli lähdettävä laboratorioon ilman aamiaista. Varmuuden vuoksi en syönyt särkylääkkeitäkään ja ihme ja kumma kyllä se "issias" vertyi aika nopeasti. Verikokeiden jälkeen maistui columbuksessa aamiainen aivan taivaalliselle. Tuoreet sämpylät ja söin puuronkin, vaikka ei ole ollut mun lempiruokaa ikinä.

Äskeinen posti toi yllätyksen jonka olin lähes unohtanut. Olin tilannut kädentaitomessuilla kyynärsauvaan kiinnitettävän kännykkäkotelon. Tekijä EA-Design on oikein laukkuymaakari hänellä on mallit ja kuosit ihan itse tehtyjä. Jos kiinnostuit, niin tietoa saa täältä.

Kotelo on musta ja huomaamaton! Se kiinnitetään voimakkaalla tarralla kyynärsauvan yläosaan joten kännykän soidessa se on nopeasti saatavana. Kaikki jotka kyynärsauvoilla kävelee, niin tietää kuinka hankalaa on kaivaa kännykkää repusta matkalla. Voihan siinä pitää avaimia tai metrolippua tai mitä tahansa joka täytyy saada nopeasti esille.

Kukkaron testaus tapahtuu ihan kohta, kun lähden uimaan. Tarttee olla lippu ja kännykkä mukana.