Hyvin nukutun yön jälkeen lähdin Puotinharjun kattokirpparille tällä kertaa myyjiä oli paikka täynnä olihan kaunis aurinkoinen ilma. Kiertelin pöytiä ja löysin neljä t-paitaa pienille salarakkaille saapa nähdä kenen päälle sopivat. Tällä kertaa ei sitten muuta löytynytkään joillakin olisi ollut kauniita vaatteita, mutta kun katsoi myyjiä olivat langanlaihoja, niin oli turha katsoa koska eivät mahtuneet päälle. Tänään oli myös Leenan päivä olin saanut ystäviltä tekstareita joissa onnea toivoteltiin ja äitikin soitti oli myös muistanut asian. Nimipäiviä en ole juuri koskaan varsinaisesti viettänyt, mutta onnitteluja on aina mukava saada.

Iltapäivällä jatkoin matkaa Hevossalmeen uimaan. Laiturilla ei ollut tungosta, mutta eräs tuttu oli joten hänen kanssa vaihdettiin kuulumisia käytiin uimassa ja nautimme auringosta. Joimme Leenan-päivä kahvitkin hänen kanssaan, kun kioskissa oli juuri paistettua pannukakkua. Mereen pulahdin kolme kertaa vesi tuntui tosi kylmälle, mutta siitä huolimatta.

Seurasin yhden avustajakoira Valtterin uintikäyntejä näytti, että hän nautti täysin kun sai olla vähän vapaalla. Kerrottakoon, että avustajakoira auttaa liikuntavammaista selviytymään arjen pikkuaskareista. Näkövammaisten opaskoirat ovat paremmin tunnettuja, mutta kyseessä on eri asia. Naapuri sattui tulemaan yhtäaikaa reissuista treffasimme autotallissa ja pyysin hänet myös Leenan päiväkahville, kun pakastimessa oli vielä Aino merkkistä mustikkapiirakka jäätelöä. 

Katselin vanhan klassikko elokuvan Yle/Teema kanavalla oli tänään Afrikan kuningatar joka on yksi suosikeistani sitä voisi katsoa vaikka kuinka monta kertaa. Tämänpäiväiset on tässä joten huomiseen, heippa.