Ihanaa kun on ollut aurinkoisia päiviä. Heti huomaa, että ei ennätä tännekään kirjoitella, kun pakko mennä ulos. Sukulaismiehen kanssa tapettiin traakkipuu, kun oli jo kasvanut aivan liian suuriin mittoihin. Latva hätyytteli kattoa, siis oli menossa jo katon läpi eikä ollut enää yhtään hyvän näköinen. Nyt lepää bioroskiksessa ja tarvii etsiä joku uusi kiva kukka kasvamaan suuren ikkunan eteen. Onko kellään vinkkejä kukasta joka viihtyy vähän varjoisammassa asunnossa?

Olen lähdössä tapaamaan matkakaveri Liisaa hän oli kämppiksenä siellä Fuengirolassa viime marraskuussa.... kiva päivä tiedossa! Illaksi eduskunnan kansalaisinfoon kuuntelemaan mitä tuloksia Sata-komitea on saanut aikaan tilaisuus alkaa kello 17.00 järjestäväjä sos.dem. naiset Helsingistä ja sinne on vapaa pääsy joten jos kiinnostaa, niin tervetuloa!

Tälle viikolla on monta muutakin kivaa juttua, kuten esim. salarakkaan kanssa vierailu sukulaismiehen luona hakemassa 7 v. toimittajan omaa lehteä varten valokuvaa..... on mulla vaan ihana salarakas, kun jo tekee omaa lehteä eikä ole vielä koulussakaan.... ainoastaan eskarissa... mihinkä hän vielä ehtiikään.

Oikein ihanaa keväpäivää kaikille! Heippa.