Onneksi ei kuitenkaan mitään vakavampaa. Harmittaa, kun piti elisen päivät menot perua ja tänään en vielä lähde uintireissulle, kun en tahdo mitään jälkisairauksia. Sunnuntainen lounas sujui hyvin, siihen asti  kun salarakas huomasi, että uunilohessa oli mukana muutama katkarapu, niin kuului, että "en tykkää niistä" niillä on kuulemma sakset jotka puree. Ei selittelyt oikein auttanut, mutta muu porukka söi kyllä ihan hyvällä ruokahalulla. Jälkkärista tykkäsi kaikki - olin itsekkin yllättynyt, miten onnistunut oli Aino-jäätelä vadelma/mustaviinimarja hillon kera. Kannattaa maistaa oli tosi herkullista.

Terveyshotajalle pääsy kyllä harmittaa tällä hetkellä oikein tosissaan, olen jo elokuun puolella aloittanut yrityksen päästä vuositarkastukseen ajan hänelle piti olla puolessavälin tulevaa kuuta - hän äsken soitti, että vielä siirtyy viikolla yritti kyllä siirtää sitä vielä pidemmälle, mutta piti sitten sanoa, että en ole enää maassa silloin. En ymmärrä, että mitä järkeä on käydä koko terveyshoitajalla ennenkuin saa luvan mennä lääkärille. Pakko olisi saada reseptit uusiksi! Tekis mieli vähän korottaa ääntään, että perkele!

Illalla jäin TV2 tulevaa silminnäkijä ohjelmaa "Matin talot" katsomaan ja tulihan oikein pääministerin taustoista oikein pommi. Mitenkähän Matti tämän selittää, että on ottanut vastaan lahjuksia omaan talonrakentamiseensa. Entisenä lautamiehenä voisin sanoa, että samanlaisista jutuista tulee yleensä käräjäoikeudessa tuomio. Mielenkiinnolla odottelen median kommentteja kyseisestä asiasta ..... olisiko mahdollista, että pääministeri on sairastunut vahvuuteen!  Luulee oikeesti, että niin voi tehdä kun se on maan tapa.!!!!