Lähdin aamupäivällä käymään Columbuksessa ostamassa viimeisiä ruokia ennen joulua. Olin ajoissa liikkeellä, mutta niin taisi olla moni muukin. Aivan älytön ryysis jo aamupäivästä, että mitä se mahtaa olla kun on varsinainen ruuhka aika. Sain kuitenkin tarpeelliset ostettua joten joulu saa minun puolesta tulla. Muistin laittaa kirjeen postiin jossa oli eilisen pienen vieraan kauluri, ettei pienen kaula palele jos vaikka tulee pakkasia.

Iltapäivällä oli fysioterapiaa tunnin verran - tarvii sanoa, että huh kun tuli kuuma - kyllä huomasi, että siitä on vähän aikaa kun on saanut käsiliikkeitä tehtyä. Lopuksi jumpparilta pyysin, että jos kokeiltaisiin, että pääsenkö lattialta ylös. Kyllä siinä piti vähän aikaa miettiä, että miten päin sieltä ylös tullaan. Tultiin vaikka vähän aikaa kestikin taisi siinä päästä yksi perkelekin. Otettiin uusiksi vielä ja toisella kerralla onnistui jo vähän paremmin. Käsien voimat näyttää olevan vielä vähän hakusessaan, mutta kyllä ne siitä..... ei sitä tiedä, vaikka salarakkaiden kanssa leikkiessä tarttee mennä lattialle? Pääsee sitten jollain konstilla ylös.....?

Kotiin tullessa otin särkylääkettä, kun tuntui vähän "kivuliaalta" olkavarsissa. Lääke on auttanut eikä enää tunnu yhtään pahalta. Kinkun syöntiä pitää kyllä rajoittaa, että jaksaa itteensä nostella..?????