Aamulla tajusin, että apteekit ovat myös lakossa. Olin unohtanut kokonaan ostaa tarpeelliset lääkkeet. Joten suunnisten aamupäivällä Columbukseen Vuosaaren Apteekkiin joka oli auki ja tiskin takana näytti olevan "vanhat apteekkarit" työn touhussa. Asiakkaita oli liikkellä minun laillani, mutta palvelu pelasi itse asiassa aika hyvin tosin veteraani apteekkari vähän kummeksui hienoja kassakoneita, mutta pääsin rahoistani joten sekin puoli onnistui.

Puolen päivän aikaan suoraan asioilta suunnistin Korsooseen leikkimään. Tällä kertaa en vienyt herkkuja mutta Tiimarista löytyi suhteellisen edullisesti korttivehkeitä, tarroja, kiilleliimaa (joka näyttää olevan tosi kivaa). Ohjelmassa oli ensin piparkakkujen leipomista sekä taikinan syömistä ja päiväkahvin jälkeen askarreltiin niitä kortteja.  Minä sain nukuttaa sen pienemmän pikkusiskon hän nukahti tosi nopeasti.

Isikin tuli kotiin joten pienet villiintymiset oli havaittavissa, vaikkakin flunssaa näytti olevan täälläkin. Ruokapöydässä itseasissa oli harvinaisen hiljaista. Salarakas 4,5 v. lausui viisauksia, että "lapsi voi joskus olla viisaampi kuin aikuinen". Pikkukakkosen parissa viihtyivät "pikku ystäväni" joten voitiin jutella hetki myös aikuisten juttuja. Lähdin ajelemaan hyvällä mielellä kohti Vuosaarta.

Iltauutiset kertoivat, että sairaanhoitajien lakkouhka on sitten ohi", hyvä niin. Nyt voin odotella kutsua siihen sormenpatin leikkaukseen.

Voidaanko enää luottaa hoitajiin jotka hoitelevat potilaat insuliinilla tai jollain muulla myrkyllä. Hyvää yötä, heippa.