Aamulla yskitti vielä siihen malliin, että en lähtenyt uimaan. Päivällä kuitenkin oli pakko lähteä asioille suuntana Itä-keskus ja siellä Stockmann. Tavarataloon liittyy paljon muistoja olen nimittäin ollut siellä joskus töissä. Tämäkin käynti kietoutuu siihen aikaan, sain nimittäin synttärilounaalla Jatalta ja Kurrelta lahjakortin saate sanoin, että täältä se meidän ystävyys alkoi.

Olin 70-luvulla ensin Stockmannin ateljeessa ja myöhemmin Akateemisessa Kirjakaupassa töissä silloin siellä alkoi henkilökunta heräillä ruususen unestaan ja alkoi järjestäytymään ammattiyhdistysliikkeeseen ja niissä merkeissä Jatan kanssa tapasimme. Vedimme opintokerhoja yms. muistan sellaisen TSL:n ry:n opintoaineiston kun "Vallankäyttö työpaikalla" olin silloin jo Kirjakaupan puolella jouduimme silloisen pääjohtajan puhutteluun työnantaja oli huolissaan aiommeko me vallankumousta? Kyllä nauratti silloin ja naurattaa vieläkin kuinka takapajuiset olivat työnantajan tiedot. Onneksi ei tullut potkuja kävi kyllä mielessä.

Ostin tuulikihartimen saa hiukset pöyheämmäksi ja toivottavasti myös kampauksen. Kokeilin sitä äskettäin ja hyvin puhaltaa.

Tässä kaikki tänään, huomenna tulee 4 leidiä kylään. Heippa.