Kaikenlainen jouluhössötys on sitten täydessä vauhdissa. Yritän vältellä kauppoja etten sortuisi jonninjoutaviin tavaroihin ei sillä, että ei ole ylimääräistä rahaakaan. Minulle on ollut aina arvoitus se, että koko suomi hössöttää samaan aikaan syö samaa ruokaa. Joulun jälkeen ovat sitten vatsat kipeinä, kun on syöty liikaa. Tämä on sitten vain minun henkilökohtainen mielipide jolla ei ole tarkoitus loukata kenenkään juhlapyhien viettoa. Olen ainoastaan lasten joulusta sitä mieltä, että se on aitoa. Aikaisemminkin viettänyt vähän toisenlaista joulua, siis ei suuremmin koristeita ainoastaan muutama kynttilä. Tänä vuonna noita pyhiä näyttää olevan, että täytyy varata iso kasa kirjoja, että aika kuluu. Juhlapyhät ovat perheiden juhlaa joten ........ vierailuilla käyntiä ainoastaan kutsusta. Oikeastaan paras tapa olisi lähteä matkalle, mutta kun puuttuu sitä olennaista - rahaa?

Äiti pyysi illalla lähettämään "sukulaisille", tekstiviestin, että "taitaa tulla tietokoneen osto" hän oli innostunut harjoittelusta. Vielä ensiviikolla pääsee harjoittelemaan ""nettiä", niin varmaan innostus siitä vain lisääntyy. Hyvin oli kouluttaja opettanut, kun äiti jo kertoi, että "voi lukea lehtiä, pelata pasianssia, lähettää sähköpostia ym."

Tässä kaikki tänään, heippa!

Ps. oli pakko vielä laittaa linkki Jenni Juulia Vallinheimon teatterireissusta! Siinä on oiva esimerkki siitä mitä oikeasti merkitsee, kun ympäristö ei ole esteetön vaikeasti liikuntavammaisen kohdalla.