Eilen ja tänään käräjillä tosi pitkiä päiviä. Tänään oli vielä Helsingin lautamiesyhdistyksen vuosikokous istunnon päälle. Livistin kokouksesta, mutta olin äänestykseen asti joten pääsin kuitenkin vaikuttamaan.

Olin tosi väsynyt pitkästä päivästä joten soitin kuljetuspalveluun (Iisalmeen) ja tilasin kuljetuksen kotiin pikana. Auto tuli hakemaan melkein ajoissa, mutta kuski kertoi, että mukaan tulee kaksi muuta henkilöä. Eikä sekään mitään, mutta reittisuunnittelu oli tosi hassu minä tulin kyytiin Ruoholahdesta, seuraava Vallilasta (aivan Itäväylän läheisyydestä), mutta vielä piti ajaa takaisin kaupungin suuntaan Töölööseen ottaa sieltä kyytiin yksi. Ajelimme kaupungissa edestakaisin 45 minuuttia ennenkuin pääsimme suuntaamaan kohti Vuosaarta matkalla pudotimme viimeksi tulleen kyydistä Marjaniemeen ja seuraavan Ramsinniemeen ja minut viimeisenä Kaivonkatsojantielle aikaa olikin jo kulunut lähes 1½ tuntia lähdöstä. Mittariin tuli maksulukemiksi aivan mielettömän iso summa joka oli ainakin kolme  kertaa niin paljon jos oltaisiin tultu suoraan.

Jäi askarruttamaan, että missä kaupunki oikein säästää???? Ajelin siis tosi pitkään autossa, maksu kolminkertainen verrattuna siihen, että jokainen olisi ajanut yksin matkansa ja ollut nopeasti perillä. Sain aiheen tähän tarinaan se oli tietysti plussaa, kun käräjäoikeuden jutuista ei voi kirjoittaa.