Oli nopeata toimintaa nimittäin huuto.net kautta huutamani malja on minulla jo kotona kaikki sujui loistavasti voin vain suositella muillekin.

Metroajelu meni mönkään inhimillisistä syistä. Muuten päivä ihan hyvä kaunis kesäinen, nimittäin kävin Columbuksessa kävellen edestakaisin hakemassa postista tuon maljan.

Äidin 85-juhlat ovat sitten viikonvaihteessa joten mukavaa kun näkee kaikkia sukulaisia joita muuten näkee harvoin. Varsinkin "pikkuväki" tekee juhlan kun ovat niin aitoja.  Nyt täytyy vain muistaa etten ole unohtanut mitään olennaista mitä juhliin tarvitaan.

Äiti soitteli kun Salatut Elämät oli loppunut telkkarista hän oli käymässä nukkumaan, hän kertoi "että eilen illalla oli ottanut vähän sydämmestä mutta oli ottanut nitrosuihketta  sitten nukahtanut ja herännyt vasta aamulla". Hän oli ollut päiväkeskuksessa ja siellä oli elojuhla ehkä on ollut rasitusta vähän reilusti. Lisäksi hän kertoi, että oli tullut jo onnittelukortteja. Kerroin, että "sielunhoitaja onnittelee myös, on ollut minulla tänään sohvaperunana".  Siihen äiti tokaisi, "että et ole laittanut kiehumaan" hihitystä perään.

Voi olla lähipäivinä kiireistä etten ennätä kirjoitella, mutta ensiviikolla taas. Heippa kaikille.