Joo tänään piti olla käräjäpäivä ja olikin, mutta kesti 35 minuuttia joten olen jo takaisin kotona. Tosin paluumatka kesti, kun kävelin Ruoholahden metroasemalle jalkakäytävät oli tosi liukkaat pakkasen laskemisen johdosta mutta perillä ollaan kuitenkin. Lähden  kohtapuoleen Yariksella vammaispoliittisentyöryhmän kokoukseen Hakaniemeen. Samalla keikalla käyn viemässä "harmistuttavan" dvd-laitteen liikkeeseen takaisin. Saa nähdä saanko uuden vai korjaavatko vanhan, mutta tosi on että ei ole toiminut yhtään. Yhtään ohjelmaa en ole saanut nauhalle saatikka sitten katsonut dvd-elokuvia.

Kävin lukemassa omaspihas blogin se saa minut hyvälle mielelle vaikka tämän päivän aihe ei ole helppo. Nimittäin lapsen kiusaaminen kerhossa. Itse kun toimin rikos- ja riita-asioiden vapaaehtoisena sovittelijana, niin aihe tulee aina silloin tällöin vastaan. Milloin koulussa tai työpaikalla toivonkin, että kaikki jotka tulee kiusatuiksi hänen tavoin puuttuu asiaan heti paikalla. Silloin säästyy monelta murheelta tulevaisuudessa, kun äiti naarasleijonan tavoin tunnistaa heti ongelman.

----------

Sain uuden dvd-laitteen viallisen tilalle. Siinä oli nimittäin levyasema rikki joten vika ei ollut minussa. Nyt laite toimii ja ensimmäiset tallenukset on jo tehty. Posti toi myös Pekka Töpöhäntä DVD ja Nalle Puhin Möhköfantti elokuvat jotka huomenna lähtee "salarakkaille", kun vietetään pikkusiskon nimipäiviä. Joten valtakunnassa jälleen kaikki hyvin. Heippa, huomiseen.