Illansuussa ne vihdoin tulivat. Olin tilannut myös kokoamisen, sillä en omista sähköporaa enkä juurikaan välitä nostella raskaita huonekaluja. Nopeasti tuoja ne kokosi ja vei vielä roskat mennessään. Hyvää palvelua nykyisin tämmösille poropeukaloille! Mikä parasta uudet huonekalut ovat juuri sellaiset jotka olin tilannut.

Tuolla facebookissa olen taas pyörinyt tutkimassa ja olen liittynyt yhteen ryhmään, siis Arja Alho Euroopan parlamenttiin - ryhmä ja fanitan Pikku Myytä. Ei taida olla mitenkään uutinen se, että toivon ystäväni menestyvän kyseisessa vaalissa kesäkuussa. Tunnen hänet hyvin ja mielestäni hän on mahdottoman hyvä siihen tehtävään. Pikku myy taas on niin suloisen äkäinen ilmeeltään, että sitä on pakko rakastaa.

Ennätin toki nähdä päivällä MM-hiihtojen naisten kympin, kun Aino Kaisa Saarinen tuli voittajana maaliin. Upeaa - kaikki suomalaiset naiset olivat kymmenen parhaan joukossa ja se on hienoa se. Kiitos siitä, että me penkkiurheilijat saamme nauttia ja kohotella rintaa teidän menestyksen vuoksi. Naisissa on voimaa!

Huomiselle onkin sitten siivousta ja paikkojen oikomista, kun lauantaina on kekkerit!

Valokuvatorstain tämän viikon aihe on Draama ja kuva löytyy täältä!